Suicide Squad Review – Fără Spoilere

suicide squad filmSuicide Squad, filmul cu cele mai faine postere, vine de la directorul David Ayer, care a făcut filme precum ”Training Day” sau ”Fury” și spune povestea unor răufăcători care sunt forțați să lucreze împreună în misiuni periculoase pentru a-și reduce pedepsele.

Amanda Waller este cea care îi forțează să lucreze împreună, aceștia fiind amenințați că dacă vor să scape sau nu ascultă de ordinele ei sau ale colonelului Rick Flack, o să fie omorâți. Amanda Waller este jucată foarte bine, fiind una dintre cele mai indimidante prezențe din film.

Dintre toate personajele, cele care mi-au plăcut cel mai mult au fost Deadshot, Harley Quinn și El Diablo, fiecare dintre aceștia primind un backstory care te ajută să le înțelegi mai bine. Chiar și Captain Boomerang a fost amuzant și vreau să-l văd într-un film cu Flash.

Joker apare atât cât e nevoie în film, filmul fiind despre echipă și despre obiectivul pe care aceasta trebuie să îl îndeplinească și nu despre el. Joker are un plan bine definit, pe care îl urmează, și nu apare în locuri în care nu ar trebui să apară. De asemenea este explorată și relația lui cu Harley Quinn.

Nu o să îl compar pe acest Joker cu alte interpretări ale personajului, deoarece nu el a fost punctul principal din acest film. Dacă ar trebui să îi fac o descriere, l-as caracteriza ca pe un șef al mafiei excetric și cu prea multe droguri la bord. Și pe el vreau să îl mai văd pe marele ecran.

Ca puncte slabe, Suicide Squad nu este foarte bine tăiat, unele scene fiind amplasate ciudat și personajul negativ care funcționează destul de complicat. Dar dacă nu te gândești prea mult la plot-ul filmului, poți să treci peste asta ușor.

În concluzie, Suicide Squad este un film fun, plin de acțiune și presărat cu scene emoționante în care reușești să te conectezi cu personajele. Fiind al treilea film din Universul DC, Suicide Squad este un pas înainte în crearea acestui univers.

P.S. Să rămâneți după primele credite (cele colorate) – mai este o scenă importantă. La sfârșitul creditelor (alea multe cu alb pe negru cu numele tuturor celor care au lucrat la film), nu mai este nimic.

Have fun la film 🙂

Mihai Mariș Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *