Batman: Superheavy

batman superheavyBatman Superheavy este o poveste publicată de către DC (Batman The New 52) care are loc după evenimentele din Endgame în care Batman a dispărut și orașul are nevoie de un nou erou.

Acest nou erou este James Gordon care preia mantia lui Batman și trebuie să lupte împotriva unui nou criminal. Faptul că James Jordon devine Batman poate părea puțin ciudat, dar nu e deloc așa, uneori povestea având și siuații amuzante.

Dacă prima parte a poveștii se concetrează pe James Gordon, a doua parte este despre renașterea lui Batman. Aici, este explorată și relația dintre Bruce Wayne și Alfred, care este una emoționantă.

Povestea nu este una obișnuită în care Batman este detectiv, având unele elemente ușor supranaturale.

Benzi desenate recomandate pentru a fi citite înainte de Superheavy: The Court of Owels, Death of the Family, Endgame.

Următoarele povești din serie sunt:

  • Batman #51 și #52

Batman #51 Gotham is este despre Gotham, despre oamenii din Gotham, despre schimbările din Gotham. Această bandă desenată este penultima din seria New 52 și oferă un sfârșit foarte satisfăcător acestei serii.

Batman #52 The List este despre Batman și despre cum acesta a trecut peste moartea părinților lui fiind ultima bandă desenată din New 52. În timp ce se luptă cu un criminal din Gotham, este explorată relația lui din copilărie cu Alfred și sunt prezentate unele dintre locurile în care s-a antrenat.

Mihai Mariș Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *